Iedereen kent het wel: de wekker gaat af en je zou hem het liefst het raam uitgooien! “Moet ik nu al m’n bed uit? Ik heb toch écht geen zin in vandaag…”

Het is niet vreemd als je dit zo af en toe een keer hebt. Het wordt echter een probleem als je dit vrijwel dagelijks ervaart. Opstaan omdat het moet, naar je werk gaan omdat het moet. Het beste er maar weer van maken. ’s Avonds moe thuiskomen omdat je werk vooral veel energie heeft gevraagd en je er weinig energie in ruil voor hebt teruggekregen. Chagrijnig reageren op partner en kinderen, snel de huishoudelijke klussen doen en dan, nog heel even een uurtje tijd voor jezelf voordat je weer naar bed kunt gaan en de volgende dag de hele riedel weer opnieuw begint. Elke dag weer een dag dichter bij het weekend….en dan op zondagavond voel je alweer dat de werkweek weer voor de deur staat…. Was het maar alweer vrijdagavond…!

Sleur

Veel mensen zitten in een dusdanige dagelijkse sleur dat het bijna normaal is geworden om je elke dag zo te voelen. Heel erg zonde natuurlijk! Zeker als je je realiseert dat we leven in een wereld vol met mogelijkheden waarvan er altijd mogelijkheden bij zitten waar jij gewoon weer blij van wordt.

Toch manoeuvreren we ons elke dag weer in hetzelfde stramien en houden we vast aan hetgeen we al hebben: we weten immers wat dat is en dat geeft zekerheid. Het zit in de mens om te kiezen voor zekerheid. Er moet immers eten op tafel komen, de hypotheek moet betaald worden en de auto is eigenlijk dit jaar ook weer aan vervanging toe. Zo zijn er tal van redenen om steeds in hetzelfde ritme te blijven hangen.

De missing link

In de afgelopen jaren is er steeds meer aandacht in media hoe hiermee om te gaan. Mindfullness, een gezonde leefstijl met goede voeding en veel beweging worden regelmatig geadviseerd om zowel fysiek als mentaal fit te blijven. Natuurlijk zijn dit heel goede zaken, ze vormen een basis om je goed te voelen. Toch is er een heel groot essentieel onderdeel dat nog vaak mist en dat is: inzicht in wat je nu écht wilt doen in je leven! Wat maakt je gelukkig? Hoe gek ook, maar er zijn weinig mensen die dit echt weten.

En als je dit dan weet: kun je daar toevallig ook je geld mee verdienen? Of kun je dingen die je gelukkig maken in je tijd gaan indelen zodat je meer balans in je leven ervaart?

Een zee aan mogelijkheden

Inzicht in wat je gelukkig maakt is een heel belangrijke eerste stap. Van daaruit ontluikt er een zee aan mogelijkheden. En het geheim is: niet alles hoeft in één keer perfect te zijn! Wanneer jij weet wat je écht wilt, wat écht belangrijk voor je is, kun je hier stap voor stap invulling aan gaan geven.

Met de Life Switch heb je alles in één: je vindt in 2 dagen jouw vijf belangrijkste doelen in je leven én ik help je vervolgens deze doelen in je leven te integreren. Waar wacht je nog op?

Gratis E-book: "Tien tips om het leven van je dromen te leiden"

• Als je stress wilt reduceren

• Waardevolle tips voor een betekenisvol leven

• wanneer je op zoek bent naar balans en focus

Privacyverklaring

Dank voor het aanvragen van het gratis E-book! Binnen enkele minuten ontvang je een mail met de downloadlink in je mailbox.