Lifecoaching & meer

Over mij

Loes Bieuwinga-Pennings, coach en eigenaar Switchpower Coaching

“Je bent pas echt vrij als je je eigen dromen en talenten
als kompas gebruikt”

Loslaten

Ik geloof dat elk mens erbij is gebaat helder te krijgen wat echt belangrijk voor hem/haar is en de kans krijgt daar invulling aan te kunnen geven.

Uit eigen ervaring weet ik dat het vaak lastig is om hetgeen wat je hebt, los te laten. Ook al weet je dat wat je hebt je niet écht gelukkig maakt. Iedereen kent wel de uitspraak: “Als je doet wat je altijd al deed, zal je krijgen wat je altijd al kreeg”.

Financiële sector

In mijn jarenlange loopbaan als manager in de financiële sector heb ik ervaren dat bovenstaande uitspraak voor veel mensen dagelijkse realiteit is. Met als gevolg: onvrede, een ongelukkig leven, elke week uitkijken naar het weekend, mentale en fysieke klachten of burn-out etc. De zekerheid van het ‘niet-gelukkig-zijn’ prevaleert vaak boven de onzekerheid van het zoeken naar een betere toekomst. In mijn rol als manager en de vele coachgesprekken die ik met medewerkers heb gevoerd, is mij opgevallen dat vaak het gebrek aan antwoord op de vragen “Wat wil en kan ik nog meer?” en “Hoe pak ik dat aan?” de grote struikelblokken zijn.

Mijn Big Five for Life

L even en werken in een vrije en inspirerende omgeving

E nergie door fit en gezond te leven

V eel tijd besteden aan familie en vrienden

E en inspiratiebron zijn voor anderen en hier zelf weer van groeien

N aar hart voor mezelf ipv hard voor mezelf

Omdat ik van nature altijd al geïnteresseerd ben in de mens en de manier waarop we keuzes maken in het leven, ben ik mij meer en meer gaan verdiepen hierin. Ter afronding van mijn MBA studie aan Nyenrode Business Universiteit heb ik een grootschalig wetenschappelijk praktijkonderzoek gedaan naar de factoren die een rol spelen bij de betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers in de financiële sector en hoe deze te beïnvloeden zijn. Met trots heb ik voor dit onderzoek de Best in Business Award 2015 gewonnen. De afgelopen jaren ben ik aanvullende opleidingen gaan doen en ben ik naast gecertificeerd Big Five For Life™ lifecoach, Big Five for Life™ Loopbaancoach en gecertificeerd Master NLP coach.

Zelf heb ik ook ervaren hoe het is om onzekerheid tegemoet te treden door 3 jaar geleden de stap te zetten van een vast dienstverband in de financiële sector naar zelfstandig ondernemerschap. Natuurlijk was en is dit spannend, maar het is de beste keuze die ik in jaren heb gemaakt! En mijn drijfveer is: dat gun ik jou ook!

Ik help je graag om te onderzoeken wat voor jou écht belangrijk is in het leven en hoe je hier concreet invulling aan kunt geven.

“Ik voelde me door Loes gehoord, gesteund en begrepen. Ook tussen de woorden door. Dat maakte dat ik meer ruimte had voor mijn proces.  Loes gaf me het gevoel dat het echt over mij mocht gaan.”

“Ik heb erg veel te danken aan jouw adviezen, hoe moeilijk ze soms ook voor mij waren om er gehoor aan te geven. Je hebt me dusdanig veel vertrouwen gegeven dat ik in mijn werk beslissingen heb genomen zonder het gevoel te hebben daar verkeerd aan te doen. Zonder jou was dat niet gelukt. Heel erg bedankt daarvoor.”

“Loes is betrokken, toegankelijk, geïnteresseerd en gaat voor kwaliteit. Ze weet mensen goed te motiveren en in beweging te krijgen. Ze is positief ingesteld en heeft veel humor. Ik heb dan ook met heel veel plezier met Loes samengewerkt.”

“Samenwerken met Loes is een feestje. Ze is betrokken en oprecht geïnteresseerd in mensen. Loes is niet alleen intelligent, ze komt ook op creatieve manieren tot mooie oplossingen. Daarnaast heeft ze een flinke dosis aanstekelijke humor waardoor een dag met Loes onmogelijk een saaie dag kan zijn!”

“Ik heb jou ervaren als een heel open persoon met oprechte interesse. Ik ben iemand die zich niet snel open stelt bij iemand, maar bij jou voelde ik me op mijn gemak. Daarnaast ben ik iemand van weinig woorden maar jij hebt aan weinig woorden genoeg om precies te kunnen aanvoelen en benoemen wat ik bedoelde te zeggen.”

Wil je graag meer informatie
over hoe ik je kan helpen?

Laat mij dit weten via onderstaande button.
Ik neem graag contact met je op.

Switchpower Coaching  |  Loes Bieuwinga-Pennings  |  06 15954656 |  info@switchpowercoaching.nl

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden

Switchpower Coaching
Loes Bieuwinga-Pennings
06 40470095
info@switchpowercoaching.nl

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden